top of page
Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt

Mijnzorg24uur

Een thuiszorgorganisatie die 24 uur per dag zorg op maat levert.

Onze missie en visie

Onze missie

 

Mijnzorg24uur helpt mensen met een ziekte of een beperking bij te staan, met hulp en medische zorg aan huis, zodat zij langer thuis kunnen wonen in hun vertrouwde omgeving.  Onze thuiszorgorganisatie faciliteert een ruim aanbod van thuiszorg voor mensen met allerlei beperkingen zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg, invaliditeit en revalidatie na zware operatie maar ook na ziekte of bij een diagnose waar medische zorg en hulp aan huis noodzakelijk zijn. Wij helpen met thuiszorg om de zelfredzaamheid en de structuur in het leven  weer terug te krijgen. Met als doel dat het welzijn weer terug kan treden naar de voorgrond.

Dit doen wij door zorg en hulp te bieden bij: huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding bij de alledaagse dingen, zodat het leven weer draagbaar wordt, zodat er weer structureel geleefd kan worden. 

 

 

Onze visie

 

Wij waarborgen een warme en persoonlijke aandacht voor onze cliënten en nemen de wensen en behoeften van cliënten als uitgangspunt bij het leveren van zorg.

Cliënten staan in onze thuiszorgorganisatie centraal. 

Wij willen een hoogkwalitatief, professioneel en verantwoorde zorg op maat leveren. Omdat het leveren van zorg een mensenwerk is, zijn wij ook gericht op de deskundigheid van onze thuiszorgmedewerkers. Dit doen wij door ervaren en gediplomeerd medisch opgeleid personeel te werven, en verder te investeren in bijscholing van onze zorgmedewerkers, zodat de kwaliteit van de door ons gegeven zorg continue verbeterd kan worden.

De oudere helpen
bottom of page