Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt

Mijnzorg

Een thuiszorgorganisatie die 24 uur per dag zorg op maat levert.

Ouderenzorg

Waarom kiezen voor hulp van MIJNZORG24UUR voor hulp bij ouderenzorg?
Dagelijkse taken kunnen moeilijker worden voor onze dierbaren naarmate ze ouder worden. Als je een druk schema hebt of zelf kinderen hebt, kun je misschien niet zo vaak bij je moeder, vader of grootouder zijn als ze nodig hebben.

 

Ons team van MIJNZORG24UUR is toegewijd aan het bieden van eersteklas hulp bij ouderenzorg, evenals het vreugdevolle gezelschap dat uw geliefde verdient. We hebben de hulp en zorg van lokale senioren tot onze prioriteit gemaakt.
 

De oudere helpen

Hulp bij ouderenzorg volgens uw planning

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Tussen het werk en kinderen door en al het andere dat het leven je toewerpt, zul je merken dat je tijd te kort komt om zoveel tijd met je geliefde door te kunnen brengen als je eigenlijk zou willen. Bij MIJNZORG24UUR nemen we het volledige verzorging van uw dierbare volledig in onze handen. Of u ons nu parttime of fulltime of 24 uur nodig heeft, wij werken met u samen om een ​​zorgschema op te stellen dat het beste bij u en uw dierbare past.


Ons team zet zich in om vertrouwen en comfort te wekken met onze zorg en we nemen verschillende voorzorgsmaatregelen om u de hele tijd gerust te stellen dat uw geliefde onder onze hoede is. Bij MIJNZORG24UUR  hebben we alle certificaten en de juiste licenties in huis om u van praktische hulp bij ouderenzorg te voorzien. 

Doorlopende monitoring van onze zorg.

Een andere maatregel die we nemen om het comfort van uw geliefde met onze service te garanderen, is de voortdurende monitoring van onze zorgverleners en uw dierbare.

Hulp op maat voor ouderenzorg 

Uw dierbare is speciaal voor ons en de zorg die wij bieden  wordt door andere zorgverleners als dat beetje extra zorg gezien als extra.Daarom zal een andere zorgaanbieder niet de kwaliteitszorg bieden die ze nodig hebben. Het team van MIJNZORG24UUR zal nauw met u samenwerken om een ​​persoonlijke zorg en care assistentieplan voor ouderen te creëren dat past bij uw behoeften. Tijdens ons pre-care consult bespreken we elk aspect van de zorg dat nodig is om een ​​geïndividualiseerd zorgplan op te stellen en de beste verzorger voor uw dierbare te vinden.

Neem contact op of mail ons via onze site.

Neem contact met ons op
085 400 1160
Jan Ligthartstraat 1,
1817MR Alkmaar

Menu

logo%2C%20text%20rechts_edited.jpg
FlyerMaker_20082020_113619_2.png

Uw zorg is mijn zorg 24 uur

Mijnzorg24uur. BV

k.v.k 78481708

info@mijnzorg24uur.nl

Schipperslaan 1a
1906BG. Limmen

 085 400 1160