top of page
Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt

Mijnzorg24uur

Een thuiszorgorganisatie die 24 uur per dag zorg op maat levert.

Werken en leren in de zorg

Ben jij degene die spontaan,  betrouwbaar,  ambitieuze is?  En heb je minimaal een mbo,  hbo opleiding gehad?  Ben je gemotiveerd om verder te leren in de zorg, zodat je door kan groeien tot een hoger niveau?  Dan zijn wij op zoek naar jou voor ons project "Werken en leren" bij Mijnzorg24uur. Heb jij je school afgerond of volg je een zorg opleiding,  dan hebben wij  voor jou de perfecte baan in het vooruitzicht. Ben je minimaal 18 jaar, verantwoordelijk, spontaan en flexibel in de omgang, dan willen wij graag met jou aan de slag. Wij bieden jou een doorgroei mogelijkheid in onze thuiszorgorganisatie.  Garantie op een vaste baan waarbij je eventueel zou kunnen doorgroeien van verzorgende tot wijkverpleegkundige of zelfs tot een teamleider van een zorgteam.  Werken in de zorg geeft je voldoening en is dankbaar werk. Stuur ons een email of bel 085 400 1160. Wij nemen graag alle opleidings mogelijkheden met jou door.  

mantelzorg-aupair.png

Erkend leerbedrijf

Mijnzorg24uur is een erkend leerbedrijf die vakmensen opleiden in de zorg. Ben je al begonnen met een zorg opleiding of sta je op het punt er een beginnen,  meld je dan aan bij Mijnzorg24uur.  Wij hebben  nog  stage plekken en begeleiden jou met ervaren zorgmedewerkers  door je opleiding heen.  Wij bieden jou de mogelijkheid om na je opleiding bij ons in vaste dienst te treden.

Werken bij Mijnzorg24uur 

Ben je op zoek naar een baan in de thuiszorg?  Wij zijn altijd op zoek naar mensen die spontaan en flexibel zijn in de omgang.  Onze thuiszorgorganisatie geeft zorg bij de mensen thuis,  zowel enkele uren als dag en nachtdiensten. Je werkt zelfstandig of in teamverband, dit is afhankelijk van welke zorg er gegeven wordt. Ligt jou hart bij de zorg en ben je gemotiveerd, vul dan gerust het sollicitatie formulier in of bel 085 400 1160.

werken en leren.png
Neem contact met ons op
085 400 1160
Jan Ligthartstraat 1,
1817MR Alkmaar

Bedankt voor de inzending!

bottom of page