Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt

Mijnzorg

Een thuiszorgorganisatie die 24 uur per dag zorg op maat levert.

Wij zoeken jou

Wij zijn op zoek naar jou als je gemotiveerd bent en een groot hart hebt voor de zorg . Heb je minimaal Mbo of Hbo en wil je graag verder leren in de zorg. Wij van mijnzorg24uur bieden jou om je ambities na te streven. Verder leren en werken in de zorg zodat je door kan groeien tot een profesionel.  Heb je je school afgerond en wil je een goede baan dan hebben wij voor jou de perfecte baan in het vooruitzicht.
Wij hebben contacten bij meerdere opleidings instituten en regelen samen met jou een subsidie die bij jou past. Het enigste wat wij vragen is dat je weet wat je wilt. 

mantelzorg-aupair.png

Ben je minimaal 18 jaar en ben je verantwoordelijk, spontaan , betrouwbaar en flexibel in de omgang .Dan willen we graag met jou aan de slag waarbij wij jou een baan bieden met de mogelijkheid om door te leren tot een hoger niveau in de zorg. Waardoor je een garantie creëert om in de toekomst een hoger salaris te krijgen en een vaste baan met een doorgroei mogelijkheid tot teamleider van ons  zorgteam. Wij maken samen met jou een leer en werkplan. 3 dagen werken en 1 dag leren. Maar er is ook een mogelijkheid om 5 dagen te werken en 1 dag leren. Het voordeel is dat je gelijk al een stageplek hebt .  Wij raden aan om een banentest te doen of als je al vastbesloten bent om in de zorg te gaan willen werken om ons te mailen of te bellen. Wij begeleiden jou om hogerop te komen en geven je alle vrijheid.
Heb je je school afgemaakt 


En ben je het thuis zitten meer dan zat of wil je van baan veranderen , maak dan gebruik van onze aanbod.
Waar je je hele leven iets aan hebt omdat er nog steeds te kort personeel in de zorg is. Werken in de zorg geeft voldoening en is dankbaar werk waar veel mensen blij van worden. Pak nu die kans en help ons om de zorg naar een hoger niveau te brengen . Kom ons team versterken en leer je leuke toekomstige nieuwe spontane collega's  van dichtbij mee te maken.

Neem contact met ons op
085 400 1160
Jan Ligthartstraat 1,
1817MR Alkmaar
logo%2C%20text%20rechts_edited.jpg
FlyerMaker_20082020_113619_2.png

Uw zorg is mijn zorg 24 uur

Mijnzorg24uur. BV

k.v.k 78481708

info@mijnzorg24uur.nl

Schipperslaan 1a
1906BG. Limmen

 085 400 1160

  • Facebook