top of page
Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt

Mijnzorg24uur

Een thuiszorgorganisatie die 24 uur per dag zorg op maat levert.

Onze zorgprojecten van Mijnzorg24uur

Onze zorgprojecten zijn gebasseerd op het ondersteunen van specialistische behandelingen . Wij ondersteunen met meerdere therapieën bij de huidige behandeling van een specialist.
Soms als je in behandeling bent bij een specialist worden er al snel medicijnen gegeven of moet je oefenings therapieën volgen.
Het is natuurlijk goed als er een medicijn gevonden wordt tegen een bepaalde ziekte of aandoening. Wij juichen deze onderzoeken ook toe. Maar het is jammer genoeg, niet altijd een succes dat de daadwerkelijke klacht verdwijnt. Als we voor alles een medicijn hadden dan zouden we allemaal 150 jaar oud kunnen worden. Het zal nooit gebeuren dat er een tijd komt waar we elke dag een pil zouden nemen die ons behoed  voor alle ziektes met de garantie dat we allemaal actief en gezond blijven
tot we 100 jaar oud zijn.

 

De oudere helpen

Wij vinden dat dokters meer moeten kijken naar het belang van de patiënt, en niet moeten afwachten of een medicijn aanslaat !  Mijnzorg24uur vindt dat bepaalde specialisten meer open moeten staan om ter ondersteuning van hun eigen behandeling als extra ondersteuning verschillende therapieën moeten toevoegen waarvan bewezen is dat ze goed doen voor het ziektebeeld waarvoor hun patiënten in behandeling zijn.dit gebeurt natuurlijk wel maar nog te weinig
Waarschijnlijk zullen bepaalde medicijnen dan wel wonderen verrichten.

 

Wij houden ons bezig met ondersteunende therapieën waardoor de kans groot is dat lopende onderzoeken tot nog betere resultaten afgesloten kunnen worden zodat wij kunnen zeggen, ja deze combinatie van extra verschillende ondersteunende behandelingen of therapieën hebben het doel bereikt waar we op gehoopt hebben.

 

Het onderzoeken van oude alternatieve methodes en de resultaten daarvan om die bij de patiënt toe te passen in combinatie met de actuele behandeling die zij op dat moment volgen kan tot verrassende resultaten leiden. Zo is de laatste jaren de trend tegen kanker de CBD olie, wat jammer genoeg nog steeds niet als officieel medicijn in de hele wereld is geaccepteerd en in veel conservatieve landen zelfs strafbaar is.Hopelijk veranderd deze standpunt snel in Europa want er zijn genoeg onderzoeken naar gedaan waarin het bewezen is dat dit een heilzaam product is.

man met tablet.png
vrouw ziekenhuisbed.png

Menu

Neem contact met ons op
085 400 1160
Jan Ligthartstraat 1,
1817MR Alkmaar

Bedankt voor de inzending!

Je ziet ook al dat mensen zelf experimenteren door kruiden en olieën te gaan gebruiken.  Meestal vertrouwen ze op de huidige behandeling en gaan pas naar alternatieve zoeken als de behandeling niet aanslaat of stop gezet wordt.

Bij Mijnzorg24uur vinden wij dat we alles uit de kast moeten trekken om het gevecht aan te gaan tegen bepaalde ziektes zodat de kans op verbetering of genezing een feit wordt. In sommige gevallen is het een gevecht tegen de tijd.Wij proberen door verschillende therapieën bij elkaar te geven bepaalde ziektebeelden te overwinnen of draagbaarder te maken waardoor u  weer in staat bent om de dingen te doen waar u zo'n waarde aan hecht. Hoe??
Dat vertellen we u graag per mail als u het formulier invult wat u kan vinden bij ons op de site.


Wij van Mijnzorg24uur vinden dat wij erg achter lopen met de digitalisering van de zorg omdat er 10 a 15 jaar terug op de verkeerde manier bezuinigd is.
Terwijl de regering toen al wist dat de vergrijzing er aan zat te komen, ze dachten waarschijnlijk dat de zorgverzekeraars en aanbieders dit gat zelf maar moesten dichten .Nu werken we met een oud systeem en gaat het veel tijd en miljoenen euro's kosten om een inhaalslag te maken met de digitalisering in de zorg.

Wij zijn hierom bezig met zorgprojecten wat de zorg beter op elkaar af zou moeten stemmen. Hiervoor zijn wij met verschillende software ontwikkelaars in gesprek om u nog beter van dienst te zijn in de toekomst .De zorgprojecten van Mijnzorg24uur zijn gericht op de toekomst en de welzijn van de mens en om de kloof tussen zorg vragen ,en zorg krijgen te dichten. 

Wat bedoelen wij hiermee ???


De aanloop naar zorg vragen en het regelen ervan zit een bepaalde tijd waarin de klant of patiënt eigenlijk al kampt met problemen. Daar komt nog eens bij dat wanneer de zorg van toepassing wordt zoals een behandeling of operatie er ook weer een bepaalde wachttijd overheen gaat .
Wij proberen al tijdens de aanloop naar zorg vragen om met onze in nog opstartende zorgprojecten er voor u te zijn , zelfs als u al aan het herstellen of revalideren bent .
Natuurlijk zijn we er altijd voor u met onze ondersteuningen die wij aanbieden op onze website.
In de toekomst hopen wij de Zorg en Welzijn naar een hoger niveau te brengen.  Daarom zijn wij non stop bezig met onze zorgprojecten door te ontwikkelen en worden onderzoeken gedeeld met de ons samenwerkende organisaties.

bottom of page